15/7/08

XAVIER PALLARÉS, DE NOU PRESIDENT DE CONVERGÈNCIA A LES TERRES DE L'EBRE!

El diputat al Parlament i alcalde d'Arnes, Xavier Pallarés, ha estat reelegit com a president de Convergència a l'Ebre per un elevadíssim nombre de vots dels congressistes ebrencs. Enhorabona!
A la nova executiva, en formen part tres riberencs, Montse Canals (Flix), Núria Llorens (Móra la Nova) i Jordi Borràs (Móra d'Ebre).
Molta sort i a treballar per Catalunya i la seva gent!

ARTUR MAS, REELEGIT AMB EL 95% DELS VOTS!


El congrés convergent ha reforçat el lideratge d'Artur Mas, que ha rebut un suport gairebé unànime dels congressistes. D'altra banda, ha servit per refermar les parets mestres de la nova Casa Gran del Catalanisme, que eixoplugarà de cara als propers anys noves sensibilitats i noves majories al voltant de CiU i Catalunya.

En la nova direcció s'han renovat bona part dels càrrecs, i han redefinit a Felip Puig com a número 2 del partit. A més, les Terres de l'Ebre tindran dos representants de primer ordre a la cúpula: la regidora de Deltebre, Imma Juan, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

Endavant Convergència, endavant la CasaGran!

14/7/08

15è CONGRÉS DE CONVERGÈNCIA: CAP A LA CASA GRAN DEL CATALANISME


Aquest passat cap de setmana s'ha celebrat el 15è Congrés de CDC, el qual ha servit per obrir un nou llibre en la història del partit, el del llançament del nou projecte de Casa Gran del Catalanisme: el nou pal de paller que ha d'unir els catalanistes.

El secretari general del partit, Artur Mas, s'ha mostrat satisfet pel gran debat d'idees que hi ha hagut durant els 3 dies que ha durat el congrés, i que Convergència hagi guanyat pluralitat, amb els dos eixos que han sortit reforçats: el sobiranisme i el centreesquerra.

Convergència, a partir d'aquest congrés, vol seguir esdevenint un partit modern, obert, respectuós i amb voluntat de justícia social. I sempre al servei de Catalunya i la seva gent.

9/7/08

ARRIBA L'HORA DEL CONGRÉS, ARRIBA LA FESTA DE CONVERGÈNCIA!


Els propers dies 11, 12 i 13 de juliol, tindrà lloc al Palau de Congressos de Catalunya de Barcelona el 15è congrés de Convergència, que ha de reforçar i ha de fer més gran el partit pal de paller del catalanisme i de Catalunya, oberts al món, a la gent i als nous temps que corren.