27/6/09

CONVERGÈNCIA SOLIDÀRIA, SI SUMEM PODEM!

"Convergència Solidària" és una campanya tant senzilla com necessària. Convergència Democràtica de Catalunya recollirà en els seus locals arreu del territori aliments de primera necessitat (arròs, farina, cereals, llet, llegums) amb data de caducitat amb prou marge, o que no caduquin, Aliments ben envasats i en bon estat de conservació que permetin una distribució fàcil. També es recollirà roba i altres articles de parament que puguin ser d'utilitat, segons les necessitats de les entitats contactades.
En cada una de les federacions hi haurà un responsable de campanya que faran d'enllaç amb les entitats per saber les necessitats i fer el repartiment final del material recollit.
El tret de sortida ha estat una carta personal d'Artur Mas als militants on els anima a participar en aquesta campanya, i una carta dels diferents presidents d'agrupació per donar els detalls de la campanya segons el territori. A més, s'han imprès cartells i targetons que es penjaran i repartiran als locals per intentar exportar la campanya a aquelles persones que, sense ser militants, vulguin col·laborar-hi.
Un cop acabada la campanya, cada una de les agrupacions i les federacions faran la redistribució dels aliments i altres articles entre les entitats del seu territori.
"Convergència Solidària" és una campanya basada en el treball conjunt de l'Àrea Sectorial encapçalada per Montserrat Candini i dirigida pel que fa a temes socials per Josep Lluís Cleries, amb l'àrea territorial controlada per Lluís Corominas. En total, Convergència obrirà les portes de 13 locals a Barcelona ciutat, 79 a la Regió primera, 17 locals a les comarques centrals, 8 a Terres de l'Ebre, 13 a Tarragona, 11 a Lleida, 23 a Girona i 9 a l'Alt Pirineu. A les Terres de l'Ebre els responsables de la mateixa seran en Xavier Pallarès i Mercè Santmartí com a Federació de Terres de l'Ebre i en Eduard Robert com a coordinador sectorial.
Des de CiU la Torre ens afegim a la iniciativa amb entusiasme i emoció.

24/6/09

LA FERRANDA S'OMPLE UN COP MÉS A LA FESTA DE CIU LA TORRE!!!










Un cop més, i ja en van uns quants, els amics i amigues de Convergència i Unió es van reunir per compartir una bona estona, i per degustar les paelles preparades per l'ocasió.
Com sempre, el lloc triat no podia ser millor, la Ferranda, on s'hi van aplegar cent persones vingudes amb ganes de donar recolzament a la nova alcaldessa, Conxi Solé, la primera dona en encapçalar la casa de la vila, i a l'equip de CiU a l'ajuntament, amb Pere i Miquel.
A l'acte, vàrem gaudir amb la presència del vicepresident del Parlament de Catalunya, Lluís Corominas, el diputat ebrenc Xavier Pallarés, el diputat de la Diputació, Joan Sabanza, i d'altres amics de Convergència i Unió de la Ribera.
Tots ells van encoratjar a l'equip de CiU de la Torre a treballar per la gent, i aconseguir que CiU augmenti a la vila, i que Catalunya torni a tenir un govern nacionalista.
Som-hi!

13/6/09

CONXI SOLÉ, LA PRIMERA ALCALDESSA DE LA TORRE!

El proper dimarts 16 de juny es produirà el relleu a l’alcaldia de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), segons l’acord subscrit entre el PSC i CiU després de les darreres eleccions municipals. Pel qual, els dos primers anys ha estat batlle en Xavier Borràs i Perelló, i en els dos anys últims ho serà na Conxi Solé i Ferré, cap de llista de Convergència i Unió.
Durant aquests dos anys hi hagut una col.laboració estreta i fructífera entre tots els regidors de l’ajuntament.
Serà la primera vegada en la llarga història del municipi, en que una dona tindrà l’honor d’estar al capdavant del municipi , i serà la segona vegada en que encapçala la casa de la vila el candidat de Convergència i Unió, ja que ho fou per primera vegada Xavier Montané durant una legislatura.
L’acte tindrà lloc a dos quarts de dos del migdia a la sala de plens de l’ajuntament.
L’anhel i l’eix d’actuació d’aquests dos anys que vénen seran el desenvolupament econòmic de la població, foment i protecció de la pagesia i ramaderia, l’atenció a la gent gran i a les persones més depenents, generació de perspectives de futur per al jovent de la població, l’accés a l’habitatge a les persones amb menys recursos, la promoció de la imatge de la Torre arreu de Catalunya, les festes i les tradicions, les associacions i els clubs esportius, el medi ambient…, però per sobre de tot, el benestar i les necessitats de la gent.
Tot aquest seguit de bons propòsits, es veuran reflexats en projectes que estan definits i per d’altres que estan en camí. A tall d’exemple, podriem esmentar els pisos de protecció oficial, l’arranjament i reforma de la font de n’Horta, la millora de l’enllumenat dels carrers i l’adequació del centre de dia per a la gent gran del centre cívic.

Gràcies a tots, estem al servei del poble i de tots vosaltres!

8/6/09

CIU TRIOMFA A LA TORRE I AUGMENTA A LA RIBERA D'EBRE!

Des de CiU la Torre volem agraïr als votants que han acudit a les urnes a les eleccions del darrer 7 de juny, i també volem donar les gràcies als electors, simpatitzants, apoderats i interventors que ens han fet confiança, que han permès que CiU augmenti i sigui la força més votada respecte al 2004,que ho va ser el PSC-PSOE.

Gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resultats dels vots obtinguts:

Convergència i Unió: 89

PSC-PSOE: 87

ERC: 29

PP: 17

ICV-EUIA: 4

PACMA: 2

FE-JONS: 1

RC: 1

PUM+J: 1

LV-GVE: 1

SOLIDARITAT ENTRE ELS POBLES: 1

Nombre electors: 489 Nombre votants: 237 Nombre de vots nuls: 4


1/6/09

MITING CENTRAL A MÓRA D'EBRE!

DEMÀ, DIMARTS 2 DE JUNY A LES 22:00H MÍTING DE CIU A LA SALA DE LA DEMOCRÀCIA, AMB FELIP PUIG.HI SOU TOTS CONVIDATS!