19/7/09

LA FESTA DE SANT JAUME JA ÉS AQUÍ, HI SOU TOTS CONVIDATS!



DIJOUS 23 JULIOL

13.00 h Repic de campanes i coets al campanar. Desperteu-vos a la Festa.

18.00 h Engalanament de carrers. Tots esteu invitats a disfrutar del colorido i decoració dels carrers, per així tenir el poble ben mudat durant aquestes festes.Fixeu-vos quants colors diferents, tots junts, un espectacle.

22.15h Cinema a la fresqueta de la Societat, amb la pel·lícula: Corazones de Tinta

DIVENDRES 24 JULIOL

8.00 h Baixada en piragua d'Ascó a Miravet. Disfrustarem del paisatge .

12.00 h A fer lo vermut a la piscina i a disfrutar de les curses de natació.

18.00 h Jocs de tota la vida al carrer Balmes (estirar la cinta en bici, curses d'habilitat amb la cullera i l'ou, joc de la corretja, estirar la corda dones contra homes, cursa pedestre pels carrers del poble que us farem saber, hi haurà de primer premi un conill, segon un pollastre i pel tercer una ceba, etc...)

20.00 h Ball amb la sensacional orquestra VENUS

24.00 h Ball de nit amb l'orquestraVENUS

DISSABTE 25 JULIOL
12.00 h Missa Major cantada per la Coral de la Torre. Cantaran Missa de Perossi.16.00 h Jocs Inflables i aquàtics a la piscina.
20.00 h Gran Partit de Futbol de Festa Major entre l'equip local i el Riudoms de 2a Territorial.
22.00 h Sopar popular al Carrer Balmes. (us proporcionarem aigua, vi , oli i pernil). Quan estigueu tots sentats, us servirem.
24.00 h Nit Jove: Vitruvi + Festa Flaix

DIUMENGE 26 JULIOL. Festa de la Gent Gran.

09.30 h Xocolatada amb coca i mistela a la sala actes de l'ajuntament

11.30 h Missa

12.30 h Concert de la Coral i entrega de plaques al local del cinema. Aquest any l'homenatge es fa a la Sra. Dorotea Jornet Rué de 91 anys i al Sr. Joan Argany Masip de 90 anys. Moltes felicitats als dos i per molts anys.

18.00 h Rua de Colors: Juntem tots els colors del nostre poble i mostrem-lo amb totes les tonalitats. Que afloreixi tota la vostra imaginació, disbauxa i brilllantor. Al cap davant la xaranga d'Ascó s'encarregarà de posar-hi marxa, passarem pels carrers engalanats i hi haurà actuacions sorpresa i molt confetti, que podreu trobar a la mateixa rua.

20.30 h El lluït ball dels nostres avis serà amenitzat per l'orquestra ACUARIO. Acompanyem-los tots de bon grat per a despedir la Festa Major d'Estiu.

7/7/09

CATALUNYA RÀDIO EN CAMÍ DE SER UNA RÀDIO MARGINAL A CATALUNYA!


Catalunya Ràdio està en caiguda lliure. La principal emissora radiofònica de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha tornat a baixar un esglaó en el rànquing d'audiències, i ja se situa en el tercer lloc, per darrere de la Cadena Ser.

L'última onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), corresponent als mesos d'abril i maig, indica que RAC1 consolida el seu lideratge, amb una mitjana de 469.000 oients diaris, i que la Cadena Ser aconsegueix el segon lloc, amb 458.000 oients, i totes dues deixen força enrere Catalunya Ràdio, que s'enfonsa amb 427.000 oients.

Aquestes xifres representen un canvi, sobretot, per a Catalunya Ràdio, que ja havia perdut el lideratge però que encara mantenia 454.000 oients en l'onada de febrer i març. El descens, en només dos mesos, és de 27.000 oients diaris: 5,9% menys. I aquesta caiguda s'afegeix a que ja s'havia produït en l'onada anterior (febrer-març), que va ser d'un 9,7%.Pel que fa a RAC1, en canvi, el nombre d'oients es manté intacte: 469.000 ara, igual que en l'onada de febrer-març.

L'estabilitat manté la cadena privada catalana en el lideratge, després d'haver crescut un 35% en un any.La Cadena Ser creix només 6.000 oients diaris respecte l'onada anterior, però el descens marcat de Catalunya Ràdio li permet escalar al segon lloc del rànquing.

(FONT:diari Avui)

Des de CiU la Torre, volem mostrar la preocupació i indignació pel menyspreu i deixadesa que mostra el govern de Catalunya i el seu president, envers la que ha de ser la ràdio nacional de Catalunya, Catalunya Ràdio.