30/5/11

CIU OBTÉ LA MAJORIA ABSOLUTA AL CONSELL DE LA RIBERA!


Convergència i Unió ha obtingut 10 consellers comarcals en el ple del consell de la nostra comarca, fruit del 45,72% dels vots enfront del 38,03% de fa 4 anys.
Sens dubte, el millor percentatge de totes les Terres de l'Ebre.
Pel que fa, a les altres forces polítiques AM-ERC ha obtingut el 19% del vots (21,45% al 2007) i 4 consellers, i el PM-PSC/PSOE el 25,68% (29,64% al 2007) i 5 consellers.
Els grans resultats han estat mercès a les victòries per majoria simple a Benissanet, Ascó i la Torre, i també als triomfs per majoria absoluta a Riba-roja, la Palma d'Ebre, Vinebre, Garcia, Móra la Nova, Móra d'Ebre i Tivissa.
Visca la Ribera i visca Catalunya!

26/5/11

CiU GUANYA PER SEGONA VEGADA CONSECUTIVA LES ELECCIONS MUNICIPALS, GRÀCIES A TOTHOM!


Per segona vegada consecutiva i tercer cop en la història democràtica, CiU guanya les eleccions municipals a la Torre.
Des de la nostra candidatura, volem agrair el suport a cadascuna de les 150 persones que ens van donar el passat diumenge la confiança, i també volem congratular-nos de l'elevada participació que va haver-hi als comicis. Enhorabona a tot el poble.
Els resultats foren els següents:

Convergència i Unió (150 vots i 3 regidors).
Progrés Municipal- PSC/PSOE (144 vot i 2 regidors).
Fem Poble-Acord Municipal/ERC (98 vots i 2 regidors).

A partir, d'ara continuem com sempre al servei del nostre poble i de Catalunya.
Sempre endavant!

17/5/11

LES IMATGES DE LA IL.LUSIÓ I DE LA PASSIÓ PER LA TORRE!EL 22 DE MAIG NO ET QUEDIS A CASA, VOTA CIU!






SEMPRE ENDAVANT! LA LLISTA DE CIU A LA TORRE ES PRESENTA EN SOCIETAT!

El passat divendres 13 de maig a la nit, a la Societat, va tenir lloc l'acte de presentació de la nova candidatura de CiU, que encapçala el jove Eduard Masip.
En la trobada, van intervenir brillantment tots els membres de la candidatura, que van demostrar la seva força, la seva il.lusió, el seu coratge i el seu amor envers el nostre poble, la Torre.
El mestre de cerimònies va ser el cap local de Convergència a la Torre, en Francesc Masip, que va introduir un per un els membres de l'equip.

9/5/11

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA AL TRADICIONAL DINAR DE CIU A LA FERRANDA!

El passat dissabte 7 de maig, va tenir lloc el ja mític dinar a la Ferranda. En aquesta ocasió, l'àpat va servir per presentar la nova llista de CiU amb la companyia de l'Honorable conseller Josep Maria Pelegrí i Aixut, i sobretot amb l'escalf de 150 persones que tenien ganes de passar-ho bé.
La candidatura està encapçalada pel jove Eduard Masip, que lidera un equip que combina aire fresc i experiència, i que es presenta per continuar la gran tasca feta durant aquests darrers quatre anys per la Conxi, Pere i Miquel.
L'acte es va cloure amb el parlament de la Conxi(l'alcaldessa), el Francesc (cap local de Convergència) i l'Eduard, el futur nou alcalde.
Sort i endavant!