16/3/10

ÈXIT DE LA PRIMERA CASSOLADA, LA TORRE RUTLLA I BULL!




1ª MOSTRA DE PRODUCTES LOCALS DE LA TORRE

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I D'ORGANITZACIÓ
Tots els esforços van valer la pena. Gairebé un miler de persones van passar el diumenge 14 de març pels carrers de la Torre on van poder gaudir de totes les actuacions musicals, esposicions, degustacions de les diferents paradetes de productes locals i sobretot per degustar el plat típic de la Torre, la Cassolada.


Gairebé es van repartir set-centes raccions, en la qual es podia degustar la cassolada i la coca de Sant Antoni de la Torre, a més d'emportar-se de regal el plat de ceràmica gravat amb el nom de la Torre.

La diada va iniciar-se a partir de les 10 amb varies actuacions musicals pels carrers del poble on les paradetes ja lluïen els seus millors productes, pastes, formatges, vins, olis i embotits entre altres. A més de tot això, també hi havien dos exposicions; una de fotografies antigues de treballs del camp i miniatures i l'altra d'aparells de ràdio i instruments musicals.

A les 11 va tenir lloc el pregó de festa amb la Conxi Solé, l'alcaldessa de la Torre, amb altres autoritats rellevants i acte seguit es va a repartir la cassolada.

Nobstant, les actuacions musicals, anaven avançant i aplegant la gent.La festa es va acabar a la societat amb ball per a tothom i amb el sorteig de dues toies del poble.

El cert és que per cert el primer any en què se celebrava la primera mostra, la gent que va visitar la Torre, va quedar d'allò més impressionada per tota l'organització i gran quantitat d'actes paral.lels en la qual la gent va poder gaudir al màxim d'un dia esplèndid.

La Torre ja tenia l'experiència d'haver organitzat la 6a Festa de la Clotxa a nivell comarcal, però aquesta vegada, la Torre era l'única protagonista; engegava per primera vegada una festa a gran escala amb el risc que això comporta. Però com era d'esperar, la gent de la Torre no va fallar. Més de 60 voluntaris, amb ajuda evidentment de l'Ajuntament i amb el suport de varies entitats, han fet possible que la Primera Mostra de la Torre ha estat un èxit.

Gràcies a tots, a tots els que ens han visitat, a tots els que ens han ajutdat a guarnir el poble, a tot el grup humà que s'ha reunit tantes i tantes vegades perquè tot això funcionés. D'aquesta manera és tot possible i ens quedem amb la total convicció que A LA TORRE... HI HA QUALITAT
Des de CiU la Torre volem felicitar a totes les persones que van col.laborar a la mostra i a la cassolada, i en especial a l'alcaldessa i als regidors de Convergència i Unió.