18/6/07

ACORD DE CONSENS ENTRE CiU i PSC-PM


El passat dissabte dia 16 de juny de 2007 va quedar constituït el nou consistori del nostre poble, fruit de les eleccions municipals del 27 de maig i fruit de l'acord de consens i de governabilitat signat entre les dues forces majoritàries, Convergència i Unió (CiU) i Progrés per la Torre (PSC-PM).


En l'acte va quedar nomenat batlle de la població, en Xavier Borràs i Perelló (de Progrés per la Torre-PM-PSC), amb el vot unànim dels 7 regidors, que serà alcalde fins el 16 de juny de 2009, data en que serà substituït per na Conxi Solé i Ferré (de Convergència i Unió) que ho serà fins a final de la legislatura el maig del 2011.

El pacte firmat té lloc després que les urnes van donar un resultat bipolaritzat, que no donava majoria absoluta a cap grup polític, però donava com a força més votada a CiU, que tenia el deure de formar el govern. Amb aquesta voluntat i amb l'anhel del lema de campanya "Compartir per créixer", el grup nacionalista va proposar al grup socialista la necessitat i la idoneïtat d'establir un govern d'unitat a la població, que compti també amb el grup d'Esquerra-AM, per tal d'afrontar tots junts els importants reptes i projectes de futur.

L'acord va ser exposat en una assemblea nombrosa, oberta a militants i simpatitzants de Convergència Democràtica i Unió Democràtica, que va tenir lloc el passat 14 de juny, i també es va explicar en una reunió davant de 200 persones, oberta a tota la població el diumenge 17.

Per segona vegada, la Torre tindrà un alcalde de CiU i per primera vegada en la història serà una dona qui estigui al capdavant de la casa de la vila (a partir del 2009).

Un govern que vol ser de tots i per a tots, i que tindrà com a únic objectiu estar al servei de la Torre i de la seva gent.
Molta sort als 3 regidors de CiU: Conxi, Pere i Miquel i a tot aquest govern! Felicitats!

Visca la Torre i visca Catalunya!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou un exemple per a molts pobles.Us felicito als 2 partits. Es la millor solucio per la unitat del poble. Se note que estimeu lo poble. Visca la Torre unida!!!

Anònim ha dit...

hau demostrat que estimeu lo poble i a la gent de la Torre. us heu deixat de partidismes i heu fet un govern de consens. Lo dissabte a l'ajuntament mos vau fer emocionar.Gracies