28/5/07

CiU GUANYA LES ELECCIONS MUNICIPALS A LA TORRE



Gràcies a tots i totes per la confiança depositada en Lo Dream Team de La Torre. Així mateix celebrem l'altíssima participació registrada a La Torre trencant la tònica abstencionista que hi ha hagut arreu del país. Nosaltres avui ja ens hem posat a treballar per a tots i totes vosaltres.

Compartir per créixer.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, heu aconseguit guanyar!!
Endavant i a treballar!

Anònim ha dit...

Tots junts podeu fer de LA TORRE el millor poble de la Comarca, ERC te la clau, però també te una persona al cap davant neutral i en ganes de treballar, el millor seria treballar els 7 per La Torre, crec que es pot aconseguir, felicitats, i endavant.

Anònim ha dit...

Per una alcaldia nacionalista, pacte CiU + ERC ja!

Anònim ha dit...

Felicitats per haver guanyat!. Ara ja podeu començar a treballar pel poble. També us felicito per la campanya tant neta que hau fet. Sempre en positiu i sense criticar a ningú. Així es fa poble.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

En un poble ens coneixem tots i per caràcter i manera de ser s’entendran mes CIU i ERC

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Lo toni pujals ha estat bon alcalde per lo poble pero la renovacio de la llista de ciu, fresca i jove, mereix una oportunitat despres d'haver guanyat les eleccions. Espero que lo toni s'integri a l'equip de la conxi i aixi tindrem una alcaldessa per primera vegada a la historia i un bon tinent d'alcalde amb experiencia. Qui millor que tots dos per governar lo poble els propers 4 anys?

Anònim ha dit...

Yo també crec que la il·lusió i les ganes de la nova gent de ciu juntament amb la experiència del darrer alcalde de la Torre poden fer un bon equip per poder treballar per una Torre més unida i millor.

Anònim ha dit...

Recordeu el que va dir l'alcaldable Conxi al míting? Recordeu el lema dels socialistes (Units per la Torre)? ; recordeu que es va dir en el míting d'esquerra??

Els tres partits coincideien en que el millor pel poble és treballar units... ara ho podeu demostrar!

Volem consens!! 7 millor que 4!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots/es, heu demostrat el que és l'estima per un poble i per una Nació, espero i desitjo de tot cor que pugue-ho governar,al vostre municipi perquè gent com vosaltres és la que es mereix el municipi de La Torre de l'Espanyol i això ha quedat clar a les urnes i des de que vare-ho pendre la decisió d'encapçalar aquesta llista jove i renovada.
FELICITAT..........