21/5/07

EMOTIU I APASSIONAT ACTE DE SUPORT A L'EQUIP DE CiU DEL NOSTRE ESTIMAT POBLE



Lo passat divendres 18 va tenir lloc l'acte de presentació de Convergència i Unió a la Torre de l'Espanyol, lo nostre estimat poble.

Lo míting va comptar amb la presència de més de 200 persones, que van escoltar amb atenció los discursos dels candidats. Realment, la sala de "La Societat" feia molt de goig!

L'acte va començar a dos quarts d'onze, amb un escenari presidit per un faristol amb l'eslògan de campanya "Compartir per créixer", i flanquejat per la bandera de la Torre, i la senyera del nostre país.

Amb els sons de "Porto Catalunya al meu cor", himne de CiU, llavors Conxi Solé, la cap de llista i primera futura alcaldessa de la democràcia, va obrir l'acte i va presentar los membres del nostre dream team, que van pujar un per un, i van ser ovacionats pel públic assistent. Després, cadascú es van presentar i van explicar un tros del programa de govern que vol aplicar CiU a la Torre. Tots ells, van mostrar l'orgull de poder treballar pel poble i aplicar l'ambiciós projecte de futur de cara als propers anys, sota la idea de Compartir Per Créixer, que serà possible si el dia 27 la gent de la Torre dóna suport a CiU.

La Conxi va cloure l'acte demanant lo vot per aquest magnífic equip que s'ha forjat, que combina joventut amb experiència, i que ja estan preparats per governar. La futura alcaldessa va acabar la nit amb un emotiu

Visca la Torre i Visca Catalunya!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo hi era xeics! se note que us estimeu amb bojeria la Torre i Catalunya!!!amb gent com valtros val la pena confiar-hi...

Anònim ha dit...

NO HE VOTAT MAI CONVERGENCIA, PERO ESTE COP US VOTARE. SOU LO MILLORET QUE HI HA A LA TORRE.