24/5/07

VOLEM DEDICAR LOS MILLORS ANYS DE LES NOSTRES VIDES AL SERVEI DE LA TORRE, AL SERVEI DEL JOVENT I AL SERVEI DE TOTHOM



Hola a tothom

Sóc la Conxi Solé


No me’n puc estar d'escriure quatre ralles, per donar les gràcies a tothom que ens està fent costat estos dies.


Especialment al meu home David, que està recolzant en tot i per a tot la meva decisió de presentar-me de cap de llista.


També vull donar les gràcies a tota la gent que va assistir a l’acte de presentació de la nostra llista i del nostre programa, els aplaudiments i les felicitacions que vam rebre encabat, el van convertir en un dia inoblidable per a mi, és un sentiment que el recordaré mentre visqui.


Tal com diu molta gent, i com diem naltros, som una llista Jove, però el dia de la presentació tots des de l’últim fins al primer, vam parlar i expressar el perquè estàvem allí i ho vam fer des del cor, amb les nostres paraules i amb la nostra manera de ser, amb nervis però sense vergonya de estar dalt de l’escenari davant de tanta gent, perquè tenim les idees molt clares i això demostra, TOT I LA JOVENTUT, molta maduresa.

Per això dic VISCA EL JOVENT DEL POBLE.


Si ets jove, o si no ho ets tant, lo dia 27 vés a votar i no et quedis a casa. Fes-nos confiança i vota Convergència i Unió!


Moltes gràcies a tothom.


VISCA LA TORRE I VISCA CATALUNYA

5 comentaris:

Anònim ha dit...

TINDREM UNA GRAN ALCALDESSA! TREBALLADORA, HONRADA I QUE S'ESTIMA EL POBLE AMB BOGERIA! ENDAVANT CONXI ETS DE PUTA MARE!

Anònim ha dit...

quina llista de puta mare! mare meva! com es nota que tenim e millor equip i jove!

Endavant Alcaldessa Solé!

Anònim ha dit...

Hola guapa, soc la teva cosina Eulalia, i tota la meva família i jo et desitjem moltíssima sort en les properes eleccions i que tinguis una legislatura molt llarga.

Anònim ha dit...

hola conxi ets una bona pagessa i esperem de tu una bona alcaldesa per tot el poble FELISITATS

Anònim ha dit...

conxi la reunio del dijous ba esta mol be se ba sabe explica mol be les coses esperem que la del diumenge la gen surti conten iconvensut de que tot anira be