12/4/08

MONTILLA OPTA FINALMENT PER TRANSVASAR L'EBRE, SENSE FER CAP MENA DE CONSULTA I CONSENS A LES TERRES DE L'EBRE



Segons informa Televisió de Catalunya, la Generalitat i el govern espanyol han acordat transvasar aigua de l'Ebre, i descartar definitivament la captació del Segre i del Roina. L'acord s'ha fet sense haver consultat i haver consensuat amb la societat civil, científica, agrícola i econòmica de les Terres de l'Ebre.
Així, tots dos governs preveuen que una canonada de 60 quilòmetres uneixi Tarragona amb Olèrdola, tot seguint el recorregut de l'autopista AP-7. Les obres de connexió començaran de forma immediata i estaran finalitzades a la tardor. L'aigua provinent del transvasament de l'Ebre abastirà Barcelona i la seva àrea metropolitana.
El projecte es durà a terme tot i la manca de diàleg i explicacions a la població afectada de les Terres de l'Ebre, i malgrat el problema de regressió i salinització del Delta de l'Ebre.

1 comentari:

rebaixes ha dit...

Hola,colla. Us he trobat, m'ha costat.Al vostre correu, he posat el meu peu. Si voleu venir, ho sabeu des d'ahir. Ho teniu molt bonic. En casa del ric.../
A tots us desvetllo el meu comentari. Per on paso el deixo, a vosaltres sent del poble.../ja sabeu on soc. Bon dia a tots. Anton.