27/6/09

CONVERGÈNCIA SOLIDÀRIA, SI SUMEM PODEM!

"Convergència Solidària" és una campanya tant senzilla com necessària. Convergència Democràtica de Catalunya recollirà en els seus locals arreu del territori aliments de primera necessitat (arròs, farina, cereals, llet, llegums) amb data de caducitat amb prou marge, o que no caduquin, Aliments ben envasats i en bon estat de conservació que permetin una distribució fàcil. També es recollirà roba i altres articles de parament que puguin ser d'utilitat, segons les necessitats de les entitats contactades.
En cada una de les federacions hi haurà un responsable de campanya que faran d'enllaç amb les entitats per saber les necessitats i fer el repartiment final del material recollit.
El tret de sortida ha estat una carta personal d'Artur Mas als militants on els anima a participar en aquesta campanya, i una carta dels diferents presidents d'agrupació per donar els detalls de la campanya segons el territori. A més, s'han imprès cartells i targetons que es penjaran i repartiran als locals per intentar exportar la campanya a aquelles persones que, sense ser militants, vulguin col·laborar-hi.
Un cop acabada la campanya, cada una de les agrupacions i les federacions faran la redistribució dels aliments i altres articles entre les entitats del seu territori.
"Convergència Solidària" és una campanya basada en el treball conjunt de l'Àrea Sectorial encapçalada per Montserrat Candini i dirigida pel que fa a temes socials per Josep Lluís Cleries, amb l'àrea territorial controlada per Lluís Corominas. En total, Convergència obrirà les portes de 13 locals a Barcelona ciutat, 79 a la Regió primera, 17 locals a les comarques centrals, 8 a Terres de l'Ebre, 13 a Tarragona, 11 a Lleida, 23 a Girona i 9 a l'Alt Pirineu. A les Terres de l'Ebre els responsables de la mateixa seran en Xavier Pallarès i Mercè Santmartí com a Federació de Terres de l'Ebre i en Eduard Robert com a coordinador sectorial.
Des de CiU la Torre ens afegim a la iniciativa amb entusiasme i emoció.