13/6/09

CONXI SOLÉ, LA PRIMERA ALCALDESSA DE LA TORRE!

El proper dimarts 16 de juny es produirà el relleu a l’alcaldia de la Torre de l’Espanyol (Ribera d’Ebre), segons l’acord subscrit entre el PSC i CiU després de les darreres eleccions municipals. Pel qual, els dos primers anys ha estat batlle en Xavier Borràs i Perelló, i en els dos anys últims ho serà na Conxi Solé i Ferré, cap de llista de Convergència i Unió.
Durant aquests dos anys hi hagut una col.laboració estreta i fructífera entre tots els regidors de l’ajuntament.
Serà la primera vegada en la llarga història del municipi, en que una dona tindrà l’honor d’estar al capdavant del municipi , i serà la segona vegada en que encapçala la casa de la vila el candidat de Convergència i Unió, ja que ho fou per primera vegada Xavier Montané durant una legislatura.
L’acte tindrà lloc a dos quarts de dos del migdia a la sala de plens de l’ajuntament.
L’anhel i l’eix d’actuació d’aquests dos anys que vénen seran el desenvolupament econòmic de la població, foment i protecció de la pagesia i ramaderia, l’atenció a la gent gran i a les persones més depenents, generació de perspectives de futur per al jovent de la població, l’accés a l’habitatge a les persones amb menys recursos, la promoció de la imatge de la Torre arreu de Catalunya, les festes i les tradicions, les associacions i els clubs esportius, el medi ambient…, però per sobre de tot, el benestar i les necessitats de la gent.
Tot aquest seguit de bons propòsits, es veuran reflexats en projectes que estan definits i per d’altres que estan en camí. A tall d’exemple, podriem esmentar els pisos de protecció oficial, l’arranjament i reforma de la font de n’Horta, la millora de l’enllumenat dels carrers i l’adequació del centre de dia per a la gent gran del centre cívic.

Gràcies a tots, estem al servei del poble i de tots vosaltres!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gràcies Conxi pel teu treball i molta sort. Xavi Pallarès

Anònim ha dit...

Bon dia Conxi, enhorabona Alcaldessa, que aquests dos anys que ara iniciaràs,que portin a la Torre de l'Espanyol ven lluny, amb projectes i noves il.lusions a tu, i a tot l'equip del grup municipal de CIU.

Olga