22/8/09

CAROD I PUIGCERCÓS DISPOSATS A REPETIR EL TRIPARTIT!

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira ha fet "un balaç positiu" dels dos tripartits amb PSC i ICV i ha assegurat que "estic ara en el Govern de Catalunya i crec que és el govern que convé a Catalunya. Però jo em trobo absolutament còmode en aquest Govern".En una entrevista a 'Els matins d'estiu' de TV3 s'ha mostrst "profundament satisfet" de la feina feta durant el Pacte del Tinell i el Pacte d'Entesa.
En aquest sentit, ha dit que "en els àmbits que són de la meva competència hem construit una política exterior pròpia i hem aconseguit que la projecció exterior de la llengua catalana, l'Institut Ramon Llull vagi com una moto" i ha afegit que "la valoració és enormement positiva. Cada dos dies el Govern està inaugurant un equipament públic nou".
Font:e-noticies.
Per silenci i omissió, suposem que Joan Puigcercós deu ser del mateix parer.
Des de CiU la Torre, volem denunciar que a les properes comteses electorals ERC, PSC i ICV haurien d'anar sota les mateixes sigles, ja que són el mateix i volen ser el mateix, a més així no despistarien als catalans amb equidistàncies i jocs d'equilibri.