30/9/09

SAURA TITLLA DE "TOSTÓN" EL DISCURS DE MONTILLA!

El president d'ICV i conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, va qualificar aquest dimarts de 'tostón' el discurs del president de la Generalitat, José Montilla, durant el debat de Política General que va començar al Parlament.Segons una fotografia que publica aquest dimecres el diari Público, Saura va enviar un missatge SMS al president del grup d'ICV-EUiA al Parlament, Jaume Bosch, en el qual qualifica així la intervenció de Montilla.

Al seu torn, Bosch va respondre-li que el discurs havia començat bé, però "després un rotllo". Aquest ha estat un dels temes més comentats entre els parlamentaris abans de l'inici de la intervenció del president de CiU, Artur Mas.Segons la imatge que publica Público, Saura va enviar un SMS a Bosch afirmant "Quin tostón, oi?". Bosch va respondre a Saura: "Ha començat bé el primer minut i després un rotllo. I poc sensible amb la gent amb dificultats".

Dimarts, després del discurs, la portaveu parlamentària d'ICV-EUiA, Dolors Camats, va valorar positivament la intervenció del president. En concret, va remarcar que va ser "important i pedagògic" que Montilla "parlés que el millor instrument de política en contra de la crisi és l'autogovern i el millor instrument de l'autogovern és l'Estatut vigent". També va destacar que era important que el discurs del president se centrés en la crisi al ser "la preocupació de les famílies, de la gent i de les institucions".

(FONT: diari Avui)