5/9/09

SETMANA CULTURAL I DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2009!






DEL 4 AL 19 DE SETEMBRE DE 2009




DIVENDRES 4 SETEMBRE


A les 22 h. Taller demostració de Cocteleria al Local del Joves de Centre Cívic.




DISSABTE 5 SETEMBRE- A les 22 h. Taller demostració de Cocteleria al Local del Joves de Centre Cívic.




DIUMENGE 6 SETEMBRE- Al matí XI Trobada de puntaires de les 10 a la 1 del migdia a la piscina i exposició de treballs de punta de coixí a la sala dels Jubilats del Centre Cívic.- A les 7 de la tarda cinema amb la pel.lícula infantil: ACE AGE III




DILLUNS 7 DE SETEMBRE:


Voleu conèixer la Torre en tots els seus sentits? Apunteu-vos a l’ajuntament per parelles a partir de 6 fins als 100 anys. Són proves a realitzar de records, d’habilitat, d’història, que no presenten cap dificultat, l’únic objectiu és conéixer més la Torre i xalar els que hi participen i els que miren. Les proves començaran a les 18h. davant l’Ajuntament.- A les 22 h projecció i presentació de la pel.lícula Pactar amb el gat a càrrec del seu director i guionista Joan Marimon a la Societat.




DIMARTS 8 SETEMBREA les 21:30 h. A la Societat Espectacle músico-literari multimedia i poesia a càrrec de Montse Castellà amb la interpretació del seu treball “l’Escriptor Inexistent”.




DIMECRES 9 SETEMBREA les 21 h. a la Societat Conferència i presentació del llibre “ Actes de les Jornades de les Festes de Sant Antoni als Països Catalans” a càrrec de Josep Maria Raduà i Maria Montané Montané.




DIJOUS 10 SETEMBREA les 20 a la Sala Actes de l’Ajuntament, Inauguració de l’Exposició “Una mostra de documents de la Torre de l’Espanyol” a càrrec de Bernat Pellisa, president del Consell Comarcal, la Conxi Solé , alcaldessa de la Torre i l’Arxiver Comarcal, Gerard Mercadé.També tindrà lloc l’exposició de les fotografies més representatives cedides per Jesús ( fill de Doña Gloria ) a la mateixa Sala Actes..




DIADA NACIONAL DE CATALUNYA (11 SETEMBRE)


A les 8 del matí, sortida a esmorzar Mina per arribar a la punta del Tormo.-


A les 18h.Teatre amb la Companyia de Grup Teatral de Móra d’Ebre, “Arsènic i puntes de Coixí” de Joseph Kesselring.




DISSABTE 12 DE SETEMBRE- A les 18 h. Ball de Saló a la Societat a càrrec del Club de Ball Esportiu Ritme de Vinallop. Amb l’actuació especial d’Eduard Romero Garrido., juvenil E , guanyador amb la seva parella del tercer premi. Altres premis obtinguts: tres primers premis juvenils F i un segon. Els preparadors Nicolás Garcia i Masha Turlopova (Baila conmigo) són la dècima parella del món en la seva categoria.- A partir de les 22 h a la Sala del Cinema, tindrà lloc la presentació de plats per escollir el Plat Típic de la Torre. Després d’escollir-lo us invitem a degustar tots els plats presentats amb un bon traguet de vi.


DIUMENGE 13 DE SETEMBRE- A les 9,30 del matí cursa popular pels carrers del poble. En acabar es repartirà xocolata i coca per a tothom a la Plaça de la Pau.- A les 19 h a la Societat Teatre de Dansa Musical a càrrec de l’Associació Cultural “La Corranda” de Falset amb l’obra “ EL TIMBALER DEL BRUC”.


DILLUNS 14 SETEMBREA les 20h. a la Societat, xerrada sobre la seguretat Social i la llei de Dependència a càrrec d’Isabel López Chamosa, Diputada a Madrid.


DIVENDRES 18 SETEMBREA les 22h Projecció cinema digital a la Societat. Coronel Macià.


DISSABTE 19 SETEMBREA les 18h sessió doble de cinema digital amb la pel.lícula infantil: La profecia de les granotes i tot seguit Forasters de Ventura Pons.