10/1/10

SANT ANTONI 2010, JA ÉS AQUÍ!


DIJOUS 14


13 H. Repic de campanes anunciant l’inici de Festa Major


22 h. Cinema amb la pel.lícula: 2012


DIVENDRES 15


A les 11 matí, a la Sala Actes de l’Ajuntament, Festa Play Station.


A les 17:30 concert i a les 20h, ball amb l’Orquestra LA DAMA


A les 24 ball amb l’Orquestra LA DAMA



DISSABTE 16


A les 16h. Partit de Futbol de Festa Major entre el C.F. La Torre i l’Alcanar. Si hi es produeix un canvi s’avisarà mitjançant band).


A les 17 h. Espectacle infantil amb el Mag Struk a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.A les 18:30 Concert de Gospel amb el grup Ramon Escaler.


A les 23 h. Encesa de la Foguera amb el Ballet POLINESSIAN TOUR.A continuació Ball de Plaça a través d’ENIGMA, amb les tradicionals Dansades, l’espenta.Durant el ball de plaça ,i haurà una urna al saló de plens de l’Ajuntament per dipositar la butlleta del concurs fotogràfic. També es farà el sorteig de la cistella de productes donats bonament per la gent a través de la cantada de nadales dels nens del poble durant les festes de Nadal per recaptar diners i entregar-los a l’Escola del Jeroni de Moragues de Móra d’Ebre. I al finalitzar el ball se sortejaran les dues toies de productes locals. I per acabar llangonissada per a tothom.


DIUMENGE 17 (SANT ANTONI)


10:30 Cercavila pel carrers del poble amb la cobla LA PRINCIPAL DE TARRAGONA


A les 12.30 Missa Solemne cantada per la nostra Coral de la Torre per honorar el nostre patró amb l’assistència de la corporació municipal i acompanyats per la Principal de Tarragona i de la canalla portant la tradicional coca de Sant Antoni, lo pa beneït, que es repartirà i es venererà la reliquia del sant.En sortir de Missa, ballada de sardanes a la plaça de l’Església


A les 17h. a la Sala Actes de l’Ajuntament es lliurarà el premi i es passarà el power point amb les respostes del concurs fotogràfic.


A les 18h. Concert amb l’Orquestra LA CHATTA


A les 21 Ball de sessió llarga amb l’Orquestra LA CHATTA