19/9/10

El sector catalanista del PSC planta Zapatero



Ni Castells ni Nadal ni Tura ni Maragall en la tradicional Festa de la Rosa


La visita del president del Govern espanyol i líder del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, a la tradicional Festa de la Rosa del PSC en plena precampanya per a les eleccions del 28-N ha tingut absències destacades: no hi havia ni el conseller d'Economia, Antoni Castells; ni el de Política Territorial, Joaquim Nadal; ni la de Justícia, Montserrat Tura; ni el d'Educació, Ernest Maragall; tots tres considerats del sector catalanista del PSOE.

Els únics consellers presents han estat Marina Geli (Salut), Mar Serna (Treball) i Joaquim Llena (Agricultura). Llena ja ha estat confirmat com a cap de llista per Lleida mentre que Geli i Serna no saben encara si aniran a les llistes. També els ministes de Treball (Celestino Corbacho), numero tres per Barcelona, i Defensa (Carme Chacón) a més de l'alcal de Barcelona, Jordi Hereu, que juntament amb el president de la Generalitat, José Montilla i el propi Zapatero ha pres la paraula en l'acte.

Fonts oficials del partit desconixien si cap dels tres consellers absents tenia algun acte oficial aquest diumenge al matí, però en l'agenda oficial del Govern només hi ha un acte del conseller de Governació, Jordi Ausàs, d'Esquerra, a Vilagrassa (Urgell) a tres quarts d'onze i una de la titular de Treball, Mar Serna, que sí que estava a Gavà, a les sis de la tarda a Campdevànol (Ripollès).

(font:e-noticies)