7/7/09

CATALUNYA RÀDIO EN CAMÍ DE SER UNA RÀDIO MARGINAL A CATALUNYA!


Catalunya Ràdio està en caiguda lliure. La principal emissora radiofònica de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha tornat a baixar un esglaó en el rànquing d'audiències, i ja se situa en el tercer lloc, per darrere de la Cadena Ser.

L'última onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), corresponent als mesos d'abril i maig, indica que RAC1 consolida el seu lideratge, amb una mitjana de 469.000 oients diaris, i que la Cadena Ser aconsegueix el segon lloc, amb 458.000 oients, i totes dues deixen força enrere Catalunya Ràdio, que s'enfonsa amb 427.000 oients.

Aquestes xifres representen un canvi, sobretot, per a Catalunya Ràdio, que ja havia perdut el lideratge però que encara mantenia 454.000 oients en l'onada de febrer i març. El descens, en només dos mesos, és de 27.000 oients diaris: 5,9% menys. I aquesta caiguda s'afegeix a que ja s'havia produït en l'onada anterior (febrer-març), que va ser d'un 9,7%.Pel que fa a RAC1, en canvi, el nombre d'oients es manté intacte: 469.000 ara, igual que en l'onada de febrer-març.

L'estabilitat manté la cadena privada catalana en el lideratge, després d'haver crescut un 35% en un any.La Cadena Ser creix només 6.000 oients diaris respecte l'onada anterior, però el descens marcat de Catalunya Ràdio li permet escalar al segon lloc del rànquing.

(FONT:diari Avui)

Des de CiU la Torre, volem mostrar la preocupació i indignació pel menyspreu i deixadesa que mostra el govern de Catalunya i el seu president, envers la que ha de ser la ràdio nacional de Catalunya, Catalunya Ràdio.