6/4/09

ARTUR MAS A LES TERRES DE L'EBRE!

El passat divendres i dissabte, varem tenir la sort de poder compartir moltes hores amb l'Artur Mas.
El Divendres Artur, va arribar puntualment a la Capital de la Terra Alta, allí, amb una cinquantena d'empresaris de la Comarca li varem preparar una mena de "Tinc una pregunta per Vostè". Els empresaris assistents a Gandesa li van fer tota mena d'interrogatoris, el temacentral fou la crisi que patim tots junts i les possibilitats que tenim tots plegats de sortir-ne.
Artur Mas va contestar un a un totes les qüestions que preocupen als emprenedors, varem parlar d'economia, d'agricultura, de turisme, de petita i mitjana empresa, de la Llei de la Dependència, del futur dels nostres joves, tot plegat va ser al voltant de dues hores en que varem poder comprovar de primera mà, els coneixements de qui tothom aposta que en un futur no gaire llunyà serà el President de Catalunya.
A les dos de la tarda ens espera la militància i simpatitzants de la Comarca, el destí és Caseres, mes de 300 persones concentrades al passeig del Riu, un dinar popular i uns parlaments dedicats de cara als Alcaldes i Regidors de CIU, un Alcalde, el de Caseres el Sr. Josep Maria Peris que ha rebut el suport de tots els companys.
Per la Tarda visita a un Celler de la DO. Terra Alta, tot un plaer de visita, les explicacions i atencions han estat molt bones, Artur s'interessa per la producció de la Comarca i contrasta les dades que ell coneix amb les que li donem. Quant a l'Artur li fan una entrevista i li pregunten per un bon vi, ell respon que un Terra Alta, coneix perfectament els nostres vins......
Aquest divendres també tenim que inaugurar una nova seu de Convergència Democràtica de Catalunya, el destí és Deltebre, Inma Joan acompanyada de més de tres-centes persones acudeixen a la cita. Artur Mas parla del local i de la gent que hi té que donar sentit. El Localde CDC de Deltebre és preciós però el més important és la gent i el destí que es donarà a aquesta nova seu.
És hora de sopar, ho fem amb més de 400 persones a Deltebre, aquest cop acompanyat per la seva esposa Elena, els parlaments un cop més encaminats a donar la visió que en té CDC de la crisi i de quina manera es té que afrontar.
El Dissabte ens llevem amb un dia extraordinari, un dia en el que el Delta brilla molt, a les 9 en punt Sancho ja espera a la recepció de l'Hotel, marxem a un esmorzar organitzat per amics de l'Aldea, desprès de compartir taula amb una colla d'amics l'objectiu final és Tivissa, allí com no pot ser d'altra manera, rebuda multitudinària, l'Artur fa els parlaments juntament amb l'Alcalde de Tivissa Jordi Jardí, a aquests parlaments també intervé Jordi Jané que dona la visió que téla gent de CIU que ens representa a la Cambra de Madrid. Durant aquestos dies molts missatges, la feina que fem la gent de CIU al Parlament Català, la feina que fem des de Madrid (Jané, Roig i Maldonado) i la feina de la Diputació i dels diferents Alcaldes i Regidors.
Un missatge, davant de la situació que patim actualment, la gent de CIU donem la cara i per damunt de tot escoltem als nostres emprenedors i a la gent que pateix. Convergència i Unió amb Artur Mas al davant és la garantia de la seriositat i la garantia de la confiança. Un cop més gràcies a la gent per explicar les preocupacions i entre tots aportar les nostres idees.
Xavier PallarèsDiputat al Parlament