10/4/09

EL DIUMENGE 19 D'ABRIL TOTS A VIC, TOTS AMB CATALUNYA!


PRESENTACIÓ
Benvolgudes, benvolguts,
Em plau convidar-vos al "Dia de Convergència" que celebrarem el proper 19 d'abril a la comarca d'Osona. Volem recuperar una festa que aplegui tots els que estimem el que representa CDC al nostre país i convertir-ho en un referent anual per a la nostra gent.
Alhora, ha de servir perquè, d'una manera massiva, fem arribar al poble de Catalunya un missatge de responsabilitat, compromís i confiança en el futur de la primera força política del nostre país.
Enguany, a més, volem reconèixer la tasca diària que des de fa anys duen a terme la nostra gent del món local: amb la celebració dels 30 anys d'Ajuntaments demoràtics, CDC homenatja a totes les regidores i regidors, alcaldes i alcaldesses que treballen per al nostre país des del seu municipi.
Us animo doncs a acompanyar-nos en aquesta jornada festiva i reivindicativa. En uns moments en què la nostra societat està patint les conseqüències d'una greu crisi econòmica, social i política, necessitem una Convergència Democràtica de Catalunya més forta que mai per poder aixecar Catalunya. Compto amb la vostra participació, i no cal dir que agraeixo de tot cor la vostra feina de cada dia.
Cordialment,
Artur Mas i Gavarró
Secretari General de CDC

PROGRAMA
10.30h
Activitats infantils i per a la famíliaTallers de creació i de reciclatge, jocs gegants, inflables, ludoteca, conta contes... Activitats esportivesEsgrima, bitlles catalanes, criquet, espai de muntanya, bike trial, bitlles, jocs de xarxa, bàsquet en cadira de rodes... Activitats culturals Tallers de danses i canóns catalanes, de danses del món, de castells, de pintura, mercat d'intercanvi de llibres, tria i remena... Espectalce "Visca la Festa" de Corrandes d'Animació


12.45h
Aixecament d'un castell


13.00h
Acte Polític


14.00h
Dinar popular*


15.30h
Havaneres amb el grup REMS


16.00h
Acte de celebració de 30 anys d'Ajuntaments DemocràticsAmb intervenció de regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses d'aquests 30 anys.Amb les actuacions musicals de:Antoni Miquel, Leslie, del Sirex, Rumba 3 i The Companys.


17.30h
Fi de Festa
Comptarem amb la participació de Felip Puig, Artur Mas, Jordi Pujol i del nostre candidat a les eleccions europees Ramon Tremosa.
Fira d'artesania i de productes de la nostra terra.Estands de les Federacions i de les Sectorials de CDC.Servei de Bar tot el dia atès per la JNC.
* Dinar: els tiquets pels dinars s'hauran d'adquirir a través de les Federacions Territorials de CDC.Transport: sortiran autocars des de tots els territoris. Per informació de punts de sortida, contacteu amb les Federacions Territorials de CDC.
Per a més informació truqueu al 93 236 31 00.
COM ARRIBAR
Des de Lleida i Girona:
C-25 (sortida Vic Nord-Ripoll) - Eix TransversalN-152 Direcció VicN-152 Direcció BarcelonaRotonda Casa Tarradellas (N-152 direcció Barcelona)Rotonda Gurb (N-152 direcció Barcelona)Sortida VicRotonda primera sortida - Zona Esportiva
Des de Barcelona i Tarragona:
C-17 (Sortida Vic Sud)Direcció Vic (antiga N-152)Continuar N-152 direcció RipollSortida N-152 Primera rotonda - Tercera sortidaSegona rotonda - Primera sortida - Zona esportiva