6/2/10

JOSEP POBLET, CAP DE CARTELL DE CIU DE LES COMARQUES TARRAGONINES!

(FONT: diari el Punt)

"L'actual president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va ser presentat ahir, després d'una executiva extraordinària de les federacions de CDC al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, com la figura que encapçalarà la llista de CiU per la demarcació a les eleccions al Parlament de Catalunya.
Com ja havia avançat El Punt fa setmanes, Poblet substituirà Joan Miquel Nadal, que d'aquesta manera certifica la seva retirada de la política. El nou cap de cartell, que ja va ser diputat entre el 2003 i el 2006, va expressar ahir que se sent «orgullós» de liderar el projecte, que li suposa «un abans i un després» i que té «ganes d'aportar allò que el país necessita en aquests moments». Poblet no va voler aclarir si després de les eleccions, o abans, deixarà la Diputació, tot i que ho va insinuar, deixant clar que la seva responsabilitat a Vila-seca, on és alcalde, «està fora de qualsevol dubte».
El també expresident de CDC al Camp serà proclamat oficialment en un acte que es farà el dia 21 al Palau de Congressos de Port Aventura, amb la presència d'Artur Mas.
A Lleida i a Girona també hi ha novetats. L'alcalde de la Seu d'Urgell Albert Batalla substituirà l'exconseller Josep Grau, i a les comarques gironines l'alcalde de Figueres, Santi Vila, agafa el testimoni del president de CDC al territori Eudald Casadesús".
Des de CiU la Torre, volem donar l'enhorabona i el suport a Josep Poblet.