31/5/10

ARTUR MAS INAUGURA LA NOVA SEU DE CONVERGÈNCIA A LA RIBERA!



Un acte que a més de comptar amb l’assistència de bona part de la direcció del partit a les Terres de l'Ebre, va aplegar una nombrosa assistència de públic. I, on també hi va ser present una nodrida pila de gent de la Torre de l'Espanyol.
Artur Mas va ser present a Móra d’Ebre divendres passat, on a més de visitar diverses empreses del polígon industrial “La Verdeguera” i ser entrevistat als estudis locals de Ràdio Móra d’Ebre de la Cadena SER, va inaugurar també la nova Seu del partit a Móra d’Ebre i comarca.
Un cop tallada la cinta inaugural, Mossèn Soriano va realitzar l’acte de benedicció del mateix, tot seguit Mas va realitzar un recorregut per les instal·lacions de la nova seu, acompanyat per Joan Piñol President del Grup Municipal de CiU a Móra d’Ebre, Jordi Borràs President Comarcal, Josep Jornet President Local i Xavier Pallarés President de la Federació de CDC a les Terres de l’Ebre.
Tot seguit la comitiva va traslladar-se al carrer, tot just davant de la seu, on van iniciar-se els parlaments. La pluja va obligar als oradors i públic assistent a posar-se a sopluig per continuar l’acte, la previsió de l'organització va fer possible que en qüestió de minuts l’acte continues amb total normalitat.
L’acte va aplegar la plana major del partit a la comarca i va comptar també amb convidats destacats com l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el president de la Terra Alta, Àngel Ferràs, el tinent d’alcalde d'Amposta, Pere Vidal, o Josep Maldonado, entre d'altres.